Sistemedeumbrire.ro ofera solutii pentru tehnica de umbrire, inchideri terase-marchize, pergole retractabile, copertine mobile, rulouri transparente si incasetate si policristal transparent cu capse.

Pergola retractabila floper

pergola floperAutomatizata, retractabila in citeva minute ,pergola este conceputa pentru a acoperi terase sau spatii de mare dimensiune si diferite forme rezistind in fata tuturor intemperiilor extreme,vint puternic, ploaie ,soare, grindina, zapada, spatiul dumneavoastra fiind astfel protejat.

Profilele,traversele si picioarele sunt din aluminiu in culori standard alb sau crem si optional se pot vopsi electrostatic in diverse culori sau imitatie de lemn in diferite nuante iar suruburile si subansamblele de inbinare la colturi sint din inox inoxidabil. Prtea din fata a floper-ului este prevazuta cu jgheab colector si burlan pentru apa pluviala iar partea de la perete este prevazuta cu o aparatoare astfel in momentul stringerii pergola floper este complet protejata. Motorul pergolei este incasetat intr-o carcasa de inox pentru o mai buna protectie.

Acoperisul este retractabil din plastic block-out de inalta tehnologie cu 3 straturi, impermeabil 100%, ignifug clasa2, 100% protectie ultravioleta si o greutate de 680gr/m2.

Pergola floper rezista la o viteza a vintului de pina la 90km/h si o forta de torsiune a acestuia de 9 grade Beaufort in conditii de siguranta maxima. Garantia pentru material este de 10 ani in conditiile respectarii normelor de intretinere ale producatorului.

Suprafata maxima acoperita este de 15 m lungime la perete cu o deschidere de 7 m in fata,dintr~o singura bucata.Pentru a realiza acoperirea suprafetelor de dimensiuni mai mari se procedeaza la montarea a doua astfel de pergole cu sistem de prindere comun si acoperis la inbinare.Floperul poate fi montat in combinatie cu casete cu policristal transparent astfel realizinduse inchiderea terasei in totalitate pe timp de iarna.

 

  • pergola floper1
  • pergola floper2
  • pergola floper3
  • pergola floper4
Back to top