Sistemedeumbrire.ro ofera solutii pentru tehnica de umbrire, inchideri terase-marchize, pergole retractabile, copertine mobile, rulouri transparente si incasetate si policristal transparent cu capse.

Copertine retractabile cu role

copertina retractabila cu role3Copertina retractabila cu role se preteaza in special la balcoane si terase situate chiar si la mari inaltimi protejind de razele solare si radiatii UV, ploaie, vint si zapada scazind temperatura spatiului unde este utilizata pe timpul verii si creind un loc ferit de priviri indiscrete.


Datorita sistemului de prindere atit in spatele copertinei cit si in fata sa aceasta coboara pe un sistem de traverse de bare de un tol prin ghidaj pina la nivelul balconului unde se face prinderea fie de balcon fie de balustrada.
Copertina retractabila cu role este un sistem clasic, economic si simplificat dar cu eficienta in orice anotimp al anului, estetica si utilitatea raminind neschimbate ,fiind folosite atit materiale textile acrylice cit si poliplane din monstrarul de prezentare.
Dimensiunile maxime la care se pot confectiona si utiliza in conditii optime este de 5 m lungime la perete cu 3 m deschidere.

 

  • copertina retractabila cu role1
  • copertina retractabila cu role2
  • copertina retractabila cu role3
  • copertina retractabila cu role4

Back to top