Sistemedeumbrire.ro ofera solutii pentru tehnica de umbrire, inchideri terase-marchize, pergole retractabile, copertine mobile, rulouri transparente si incasetate si policristal transparent cu capse.

Copertine

copertinaCopertinele sunt bariera de protectie dintre dumneavoastra si soare exact cum ochelarii de soare va protejaza ochii asa si copertinele va protejaza pielea impotriva soarelui si razelor UV creind un climat placut si o umbra deasa.

Copertinele se impart in mai multe categorii:

Detalii

Copertine retractabile cu role

copertina retractabila cu role3Copertina retractabila cu role se preteaza in special la balcoane si terase situate chiar si la mari inaltimi protejind de razele solare si radiatii UV, ploaie, vint si zapada scazind temperatura spatiului unde este utilizata pe timpul verii si creind un loc ferit de priviri indiscrete.

Detalii

Copertine retractabile cu brate

DSC05306-Small1. Copertina retractabila bara

Copertina retractabila bara se monteaza doar pe suportii proprii independenti atit pe perete cit si pe tavan beneficiind de o flexibilitate mare si un grad ridicat de umbrire a suprafetelor.

Detalii

Copertine retractabile cu caseta

copertina retractabila casetaCopertina retractabila cu caseta se mai numeste si caseta cu pinza. Are functionalitatea si utilitatea unei copertine clasice permitind astfel montarea si reglarea bratelor articulate la o inclinatie adaptata necesitatilor fiecarui client.

Detalii

Marchize

marchizeMarchiza retractabila reprezinta un mod util ,sigur si simplu pentru protejarea spatiului dumneavoastra impotriva razelor solare  ,a ploii, vintului si zapezii dar pastrind luminozitatea casei dumneavoastra neimpiedicind intrarea luminii in habitaclu si pastrind o temperatura optima fata de mediul exterior pe timpul verii.

Detalii

Pergola retractabila Lydia

pergole lydiaEste un sistem retractabil ce confera un randament maxim in utilizare, usor de amplasat ce rezista la intemperiile vremii si care poate acoperii spatii mari acolo unde exista deja o constructie si se doreste acoperirea acesteia.

Detalii

Pergola retractabila floper

pergola floperAutomatizata, retractabila in citeva minute ,pergola este conceputa pentru a acoperi terase sau spatii de mare dimensiune si diferite forme rezistind in fata tuturor intemperiilor extreme,vint puternic, ploaie ,soare, grindina, zapada, spatiul dumneavoastra fiind astfel protejat.

Detalii

Back to top