Sistemedeumbrire.ro ofera solutii pentru tehnica de umbrire, inchideri terase-marchize, pergole retractabile, copertine mobile, rulouri transparente si incasetate si policristal transparent cu capse.

Caseta cu policristal transparent

Caseta cu policristal transparentCaseta cu policristal transparent este un sistem de protectie vertical fiind rezistent la ploaie, vint, zapada acesta avind grosimea foliei de 0,8mm si putind fi folosite la inchiderea teraselor, balcoanelor, foisoarelor sau altor spatii utile unde este permisa montarea in deplina utilitate si siguranta a acestora.

Sistemul cu caseta asigura o etanseitate ridicata atit in patrea de sus a tavanului  unde se aduna policristalul transparent cit si in partile laterale ale peretilor datorita picioarelor de ghidare prevazute cu perii pentru etanseitate prin care ruleaza folia in plan vertical, asigurind astfel un climat placut fata de mediul exterior si putind fi astfel integrata in constructie.
     Descriere: policristalul  transparent se incadreaza intr-o caseta din aluminiu prevazuta cu picioare pe lateral iar jos avind o bara frontala de 10cm pentru tensionare si contragreutate. Caseta cu policristal este in culoarea alba standard, ea putind fi vopsita in cimp electrostatic contracost la cererea clientului. Actionarea se poate  face manuala  cu ajutorul unei manivele sau electrica  cu motor electric cu telecomanda sau cu buton.

  • policristal transparent1
  • policristal transparent2
  • policristal transparent3
  • policristal transparent4
  • policristal transparent5

 

Back to top