Sistemedeumbrire.ro ofera solutii pentru tehnica de umbrire, inchideri terase-marchize, pergole retractabile, copertine mobile, rulouri transparente si incasetate si policristal transparent cu capse.

Rulou cu policristal transparent

policristal cu tamburRuloul cu policristal transparent are rolul de a proteja spatiul dumneavoastra de intemperii, zapada, vint si ploaie, acestea fiind folosite pentru inchiderea de foisoare, terase si balcoane sau alte spatii cu un necesar util nevoilor dumneavoastra.

Detalii

Policristal transparent cu capse sau bride

inchidere teraseSistemul cu capse sau bride se foloseste in special pentru inchiderea foisoarelor pe timpul iernii impotriva zapezii, ploii sau vintului precum si a altor spatii cu diferite inclinatii si forme, folia copiind forma constructiei.
Acest sistem este economic si pretabil in raport utilitate - pret.

Detalii

Caseta cu policristal transparent

Caseta cu policristal transparentCaseta cu policristal transparent este un sistem de protectie vertical fiind rezistent la ploaie, vint, zapada acesta avind grosimea foliei de 0,8mm si putind fi folosite la inchiderea teraselor, balcoanelor, foisoarelor sau altor spatii utile unde este permisa montarea in deplina utilitate si siguranta a acestora.

Detalii

Back to top