Sistemedeumbrire.ro ofera solutii pentru tehnica de umbrire, inchideri terase-marchize, pergole retractabile, copertine mobile, rulouri transparente si incasetate si policristal transparent cu capse.

Despre noi

Sistemedeumbrire.ro va pune la dispozitie sisteme de umbrire, protectie solara, impotriva ploii, vintului si a zapezii pentru toate anotimpurile. Dispunem de vaste cunostinte si experienta in domeniu si va stam alaturi  la alegerea sistemului necesar si dorit, va asiguram montajul cu personal calificat, service si garantie la sistemele achizitionate.
La cerere putem schimba componente pinze ori alte subansamble, brate ori suporti si de asemenea le putem personaliza alegind materialul dorit si imprimind reclama sau logo-ul dorit.

Va oferim solutii de eficienta si calitate maxima, adaptate cerintelor si stilurilor arhitecturale clasice cit si futuriste pentru toate constructiile.

Nu ezitati sa ne contactati pentru oferta de preturi sau alte intrebari ori sugestii.
Masuratorile,livrarea si montajul produselor se asigura de catre noi in decursul a 7 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru materialele aflate pe stoc.

Back to top